dafolo-top.png
Her er du:
Lærer > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder til lærere

 

Dato:
20-12-2012
Overskrift:
Intro:
Redaktionen bag skoleportalen går på juleferie og ønsker alle jer en glædelig jul og et lykkebringende nytår!
Dato:
12-12-2012
Intro:
Der var gode nyheder fra forskerne, da de på baggrund af resultaterne fra den internationale undersøgelse PIRLS i går kunne konkludere, at danske skolelever nu ligger på en international top 5, når det kommer til læsning. Og det er lærernes indsats, der bærer frugt,  
Dato:
06-12-2012
Intro:
Juleferien nærmer sig med hastige skridt, og der skal produceres julegaver til hele familien! Her på skoleportalen er der inspiration til en masse kreative aktiviteter, der giver de flotteste resultater - lige til at lægge under juletræet!
Intro:
Regeringen har netop offentliggjort sit udspil til en reform af folkeskolen, der skal gøre en god skole endnu bedre. Forslaget indeholder bl.a. flere undervisningstimer og mere dansk og matematik, fysisk aktivitet hver dag, styrkelse af de praktiske/musiske fag, mere trivsel og fokus på inklusion. Derudover skal lærernes, pædagogernes og ledernes kompetencer styrkes, og Fælles Mål skal revideres.
Intro:

Den første december nærmer sig, og det er tid til at pynte op til jul. Her på skoleportalen er der masser af inspiration at hente, så I får det flotteste klasseværelse på skolen!

Dato:
21-11-2012
Intro:
Al læring kræver feedback. Det er en grundlæggende præmis, som vinder større og større indpas i alle led på uddannelsesområdet. Efter norsk forbillede kalder vi det også vurdering FOR læring netop for at understrege, at feedbacken skal have den fremadrettede læring for øje. På skoleportalen kan du nu finde en ny artikel om "Feedback i de korte forløb" sammen med en håndfuld andre relevante artikler og redskaber om feedback og vurdering for læring.
Dato:
05-11-2012
Intro:
Barske beretninger om, hvad mobning kan drive børn og unge ud i har floreret i medierne i den seneste tid. Men der er langt fra forestillingerne om det typiske mobbeoffer til billederne af de ulykkelige unge mennesker på skærmen.
Dato:
02-11-2012
Intro:

”Godt gået!”, ”fint”, eller ”bedre held næste gang” – respons på elevernes arbejds- og læringsproces kan nemt køre på automatpilot. Men skal eleven opnå den bedst mulige læring, kræver det ifølge al forskning systematisk kommunikation og samspil mellem lærer og elev: vurdering for og ikke af læring. 

Dato:
31-10-2012
Intro:
På skoleportalen kan du finde masser af inspiration til din daglige praksis. Her har vi for eksempel samlet nogle redskaber, som kan inspirere dig til at kaste et blik på din egen klasseledelse - skal du have topkarakter, eller er der udviklingsmuligheder?
Dato:
26-10-2012
Intro:

Efterårets farver er slået igennem, og det kolde vejr kommer langsomt snigende. Derfor er der alt mulig grund til at gå på opdagelse i naturen og hente inspiration til kreative aktiviteter. På skoleportalen finder du et væld af sjove og lærerige aktiviteter, der på forskellig vis bringer naturen til børnene og lader dem være kreative og fordybe sig i blandt andet maleri, konstruktion og bogprojekter - alt sammen med udgangspunkt i naturen!

Forrige Forrige 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste 10 Næste
rss.png