Nyheder til lærere

 

Dato:
28-10-2013
Intro:
Nu kan du finde endnu flere redskaber til at fremme en god vurderingspraksis, der synliggør læringen for elever og lærer, og som fokuserer på konstruktiv feedback.
Intro:
Den tyske professor Andreas Helmke gæstede i sidste måned Danmark til en velbesøgt konference om undervisningskvalitet. Der er forskellige måder at anskue undervisningens kvalitet på, og her kan du læse om to forskellige tilgange - og om Helmkes sammenstilling og vurdering af dem.
Dato:
25-09-2013
Intro:
Et af de mest læringsfremmende elementer i skolen er ifølge John Hattie, at læringen gøres synlig for både eleven og læreren. Men hvordan er det så lige, man gør det? Her kan du se eksempler på og redskaber til, hvordan man ud fra kriterier for og kendetegn på den gode time kan øge synligheden af den læring, der foregår.
Dato:
19-09-2013
Intro:

Måske har du hørt tale om John Hattie - den new zealandske forsker, som på rekordtid er blevet uddannelsesverdenens superstar med sine analyser af, hvad der virker i undervisningen. Men hvad betyder begrebet "synlig læring" egentligt? Find svarene her på skoleportalen.dk.

Dato:
13-09-2013
Overskrift:
Intro:
Der er fokus på de udsatte børn og unge i disse dage. Regeringens sociale 2020-mål indebærer, at mindst halvdelen af de udsatte børn og unge skal have gennemført en ungdomsuddannelse som 25-årige frem mod 2020.
Dato:
27-08-2013
Intro:
22. november gæster et af tidens største uddannelsesmæssige navne – den newzealandske professor John Hattie – endnu en gang Danmark til en stor konference om synlig læring og feedback.
Dato:
14-08-2013
Intro:
Ifølge en række eksperter går alt for meget af lærernes mødetid med drøftelser af enkelte elever og praktiske detaljer. Det går ud over forbedringen af undervisningen. Passer eksperternes udsagn på dit team?
Dato:
10-06-2013
Overskrift:
Intro:
Aftalen om en skolereform er netop faldet på plads. Der er opstillet tre mål for fremtidens folkeskole - læs mere og find inspiration her.
Intro:

Et fodboldhold har behov for forskellige spillerprofiler for at skabe gode resultater. Der er en grund til, at træneren ikke vælger 11 angrebsspillere ud til holdet. For hvem skulle for eksempel så sørge for at lægge op til angrebsspillerne, og hvem skulle så håndtere dødboldssituationerne og de farlige kontraløb? På fodboldholdet supplerer de forskellige profiler hinanden og løfter den samlede præstation til et højere niveau.

Intro:

Den tyske professor Andreas Helmke, der er en af de førende inden for europæisk uddannelsesforskning, kommer til Danmark. Han har gennem de seneste årtier beskæftiget sig med, hvordan man udvikler sin undervisning bedst muligt. Skal du møde ham i september? Læs mere - og få rabat!

Forrige Forrige 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Næste 10 Næste