dafolo-top.png
Her er du:
SFO > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder på SFO-området

 

Dato:
21-10-2011
Intro:
På mange skoler er Cooperative Learning-strukturer en integreret del af undervisningen. Men Cooperative Learning kan også bruges, når personalegruppen holder møder.
Intro:
Alle, der arbejder i og med folkeskolen, skal fokusere benhårdt på at udvikle børnene. Pædagoger og lærere skal have mere viden om hinandens fag, så det tværfaglige samarbejde kan fungere optimalt, mener SFO Tænketank Danmark.
Dato:
04-10-2011
Intro:
Med den nye regering har Danmark fået et nyt ministerium, der dækker børn og unge. "Ideen med et nyt ministerium, der dækker børn og unge fra 0 til 18 år, er at skabe et sammenhængende læringsperspektiv, som kan sikre, at så godt som alle fremover får en ungdomsuddannelse", udtaler den nye minister, Christine Antorini.
Intro:
Skoleledere prioriterer personaleledelse og pædagogisk ledelse højere end administration og økonomi. Det viser en ny rapport fra Det Nationale Forskningscenter for Velfærd, SFI.
Intro:
Det kan være uoverkommeligt i hverdagen at nå at evaluere og målsætte samtlige elever. Med denne målcirkel kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvor det enkelte barn ligger i forhold til de seks indholdstemaer: sprog- og udtryksformer, natur og naturfaglige fænomener, sociale færdigheder, bevægelse og motorik, samvær og samarbejde, og det praktisk musiske.
Dato:
23-08-2011
Intro:
Det nye skoleår bringer nye muligheder for samarbejde mellem SFO-pædagoger og lærere.
Intro:
Nye børn er startet i SFO’en, og en vigtig forudsætning, for at det enkelte barn trives og udvikles i SFO’en, er at du og dine kolleger har et positivt samarbejde med barnets forældre.
Dato:
01-08-2011
Intro:
Det nye skole- og SFO-år står for døren, og det er oplagt at tænker i nye mulige pædagogiske visioner.
Dato:
25-07-2011
Overskrift:
Intro:
Et nyt SFO-år venter lige om hjørnet, og nye samarbejdsgrupper vil blive dannet.
Dato:
18-07-2011
Intro:
Bevægelsesglæde er en positiv fornemmelse, som børn har i kroppen, når de leger og løber udendørs.
Forrige Forrige 10 11 12 13 14 15 16 Næste
rss-sfo.gif