dafolo-top.png
Her er du:
SFO > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder på SFO-området

 

Intro:

Som et særligt tilbud til skoleportalens abonnenter giver Dafolo nu 25 % rabat på SFO-konferencerne "Læring i inkluderende fællesskaber i SFO'en".
 

Dato:
21-08-2012
Intro:

Inklusion står højt på dagsordenen og vil også gøre i det i det kommende skoleår. Denne artikel beskriver et udviklingsprojekt, som netop har fokus på inklusion og sociale fællesskaber med et særligt fokus på børn med dansk som andetsprog, der bliver placeret på en anden skole end distriktsskolen.

Dato:
07-08-2012
Intro:
I disse dage afholdes afholdes det traditionsrige Sorø-møde, hvor 100 politikere, eksperter og praktikere på uddannelsesområdet mødes og diskuterer centrale emner på området. I år skal de arbejde helt konkret med at udarbejde et manifest for Ny Nordisk Skole.
Dato:
13-07-2012
Overskrift:
Intro:
Holdet bag skoleportalen.dk ønsker alle en rigtig god sommer!
Dato:
05-07-2012
Intro:
BFO Rosenlund i Ballerup Kommune har en vision for fremtidens SFO. Den involverer nøgleord som fællesskab, engagement, trivsel, livskvalitet og ikke mindst masser af kropslig aktivitet!
Intro:
Social- og integrationsminister Karen Hækkerup har netop modtaget en rapport og heri 39 anbefalinger til, hvordan man hurtigt opdager og stopper overgreb mod børn.
Dato:
19-06-2012
Intro:
SMTTE-modellen er udbredt i pædagogiske kredse. Redskabet skaber grundlag for systematisk planlægning og dynamisk arbejde med udgangspunkt i sammenhæng, mål, tiltag, tegn og evaluering. Men hvorfor ikke gøre plads til inklusion i dette redskab?

Intro:
Det er visionen, som Københavns Kommune allerede vil føre ud i livet efter sommerferien. Der er sat 23 millioner af til indsatsen.
Intro:
Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) har netop offentliggjort en evaluering af arbejdet med de pædagogiske læreplaner i dagtilbud. Den viser, at læreplanerne har givet pædagogernes faglighed et løft, og at de har haft stor betydning for læringsmiljøerne.
Dato:
01-06-2012
Intro:
I disse dage har mange af landets SFO'er fået en masse nye børn. De fleste har lige sagt farvel til børnehavens velkendte rammer og møder nu SFO'en fulde af forventning og sommerfugle i maven. Der er stadig lidt tid, før skoleåret begynder, men for mange vil mødet med SFO'en være en del af skolestarten. Det er en del af overgangen mellem institutionslivet til skolelivet, og det er ikke altid en let overgang - hverken for børn eller voksne.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
rss-sfo.gif