userlogin2.png
Du er logget ind som

Din brugerprofil

Dafolo Forlag

Dafolo er en af markedets største spillere inden for praksisorienterede udgivelser og digitale produkter til skole- og daginstitutionsverdenen. Vores udgivelsesprofil dækker almen pædagogisk og psykologisk faglitteratur til daginstitutioner, grundskoler og University Colleges. Hertil kommer udgivelser inden for lovstofområdet.


Forlagets produkter henvender sig til lærere, pædagoger, daginstitutions- og skoleledere, pædagogiske konsulenter, lærer- og pædagogstuderende, undervisere og studerende på diplom- (PD), master- og kandidatniveau (f.eks. cand.pæd.) og anden form for efter- og videreuddannelse.


Vi arbejder fokuseret på, at vores bøger og materialer gør en forskel og er anvendelige i den enkelte lærers, pædagogs eller leders pædagogiske hverdag. Samtidig er vores produkter funderet på et solidt teorigrundlag. Vi vil understøtte implementeringen af lovtiltag ud fra den nyeste og mest valide viden på området og desuden udnytte nye digitale teknologier i samspil med traditionelle, trykte forlagsprodukter.

 

Læs mere om Dafolo Forlag på www.dafolo.dk/forlag.

| More