userlogin2.png
Du er logget ind som

Din brugerprofil

Om skoleportalen.dk

Portalen er en webbaseret løsning med et væld af brugbare værktøjer og nyttig viden for alle, der beskæftiger sig med pædagogisk udvikling inden for skole- og SFO-området. For at få adgang til indholdet skal du være oprettet som abonnent. Du kan oprette dig her.

 

Inden du opretter dig som abonnent, giver vi dig mulighed for at prøve portalen. Prøv gratis i 30 dage.


Er du lærer eller SFO-pædagog?
Skoleportalen.dk giver dig en velassorteret værktøjskasse med praktiske og konkrete redskaber til udførelse af hverdagens pædagogiske opgaver f.eks. årshjul, skabeloner, refleksionsspørgsmål, arbejdsark, tjeklister, forberedelsesark, evalueringsark samt lege- og læringsaktiviteter. Hertil kommer muligheden for opslag i artikeldatabaser og gratis adgang til tidsskriftet "Fleksibel læring" for alle portalens brugere. 

 

Er du med i skoleledelsen?
Med skoleportalen.dk er du hurtigt opdateret og får et samlet overblik over gældende lovgivning på skoleområdet. Der er mulighed for informationssøgning og søgning i artikeldatabaser, og du får hjælp til at belyse skolens regelsæt i en problemorienteret og kommenteret lovdatabase, der er opbygget enkelt og lettilgængeligt og rummer alle relevante love, bekendtgørelser, vejledninger og sagsafgørelser omkring skolens virksomhed. Du kommer let fra ord til handling og vil kunne navigere sikkert gennem hverdagens beslutninger.  

 

Redaktionen – hvem står bag?
Et stærkt team af eksperter og redaktører følger den pædagogiske, politiske og forskningsmæssige udvikling på skole- og SFO-området og sikrer, at indholdet på portalen altid er opdateret. Indholdet på skoleportalen.dk er baseret på mange års erfaring med formidling af viden om læring og pædagogik. Vi er upolitiske, uafhængige af organisationer og har fokus på formidlingsopgaven. 

| More