dafolo-top.png
Her er du:
Skoleledelse > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder til skoleledelsen

 

Intro:
Undervisningsdifferentiering er afgørende for at alle børn bliver så dygtige, som de kan. I dette nummer af Fleksibel læring får du konkrete forslag til rutiner, der støtter en differentieret undervisning og 3 redskaber til at arbejde med differentieret målstyring og feedback.
Dato:
09-02-2015
Intro:
En af verdens førende skoleledelsesforskere, Viviane Robinson, kommer til Danmark og afholder to konferencer i henholdsvis Horsens den 26. maj og Roskilde den 27. maj. Læs mere her!
Intro:
I dette klip fortæller den internationale skoleledelsesforsker Viviane Robinson om, hvor vigtig en ledelseskompetence det er at kunne opbygge tillid i sine relationer.
Dato:
01-02-2015
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i februar.
Intro:
Hvordan ser god og motiverende undervisning ud på folkeskolens mellemtrin? I EVA-rapporten "Motiverende undervisning" beskrives på baggrund af en undersøgelse, hvad 12 lærere konkret gør i det daglige for at skabe en undervisning og et læringsmiljø, der motiverer eleverne.
Intro:
Viviane Robinson er den førende forsker i skoleledelses effekt for elevernes læring. I klippet her fortæller hun om det syn på ledelse, som ligger til grund for udviklingen af en elevcentreret skoleledelse, det netop holder elevernes læring i fokus i alle ledelsesbeslutninger.
Dato:
01-01-2015
Intro:
En skoleleders travle hverdag rummer et væld af opgaver. En del af dem er skal-opgaver. Få overblik over, hvad der skal gøres i januar.
Dato:
16-12-2014
Intro:
Datoerne for John Hatties næste besøg i Danmark (og Norge) er på plads. John Hattie har været i Danmark før - hver gang til velbesøgte konferencer, hvor deltagerne har fået forskningsbaseret viden og inspiration til praksis med hjem. Sæt kryds allerede nu for en konference, der sætter læring i centrum og giver gode bud på at gøre læring synlig.
Intro:
På bloggen kan du blandt andet læse en række inspirerende indlæg af blogskribent Victoria Grønning Iverssøn. Blogserien hedder ”Målstyret undervisning”, og her deler Victoria sine erfaringer og giver bud på konkrete redskaber til brug i den daglige undervisningen.
Intro:
”Alle lærere er i team. Mange er i mange team. Men hvordan arbejder teamene? Er de professionelle læringsfællesskaber?” Læs en artikel med ph.d. Thomas R. S. Albrechtsen, der har skrevet en bog om emnet, og læs bogens indholdsfortegnelse og indledning.
Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste 10 Næste
rss-leder.png