dafolo-top.png
Her er du:
SFO > Forside
Skoleportalen_knap

Nyheder på SFO-området

 

Dato:
19-06-2012
Intro:
SMTTE-modellen er udbredt i pædagogiske kredse. Redskabet skaber grundlag for systematisk planlægning og dynamisk arbejde med udgangspunkt i sammenhæng, mål, tiltag, tegn og evaluering. Men hvorfor ikke gøre plads til inklusion i dette redskab?

Intro:
Det er visionen, som Københavns Kommune allerede vil føre ud i livet efter sommerferien. Der er sat 23 millioner af til indsatsen.
Intro:
Danmarks Evalueringsinstitut (EVA) har netop offentliggjort en evaluering af arbejdet med de pædagogiske læreplaner i dagtilbud. Den viser, at læreplanerne har givet pædagogernes faglighed et løft, og at de har haft stor betydning for læringsmiljøerne.
Dato:
01-06-2012
Intro:
I disse dage har mange af landets SFO'er fået en masse nye børn. De fleste har lige sagt farvel til børnehavens velkendte rammer og møder nu SFO'en fulde af forventning og sommerfugle i maven. Der er stadig lidt tid, før skoleåret begynder, men for mange vil mødet med SFO'en være en del af skolestarten. Det er en del af overgangen mellem institutionslivet til skolelivet, og det er ikke altid en let overgang - hverken for børn eller voksne.
Dato:
24-05-2012
Intro:
Hvordan laver man sin egen vægt, og hvordan kan man lave en sjov gætteleg, der styrker børns sprog og forståelse af begreber? Svarene finder I i disse sjove aktiviteter, der alle kan foregå i det fri!
Dato:
09-05-2012
Intro:
Få inspiration til lækre, små retter - alle hentet fra et vikingeunivers!
Dato:
23-04-2012
Overskrift:
Intro:
Foråret er lige om hjørnet, og vejret indbyder mere og mere til udendørsaktiviteter. Her får du tre aktiviteter, som kombinerer leg og læring i det fri.

Dato:
13-04-2012
Intro:
Inklusion står højt på dagsordenen i den pædagogiske verden - ikke mindst i SFO'en. Men hvordan kan og skal opgaven gribes an, så der tages hensyn både til børn med særlige behov og til det børnefællesskab, de indgår i?

Dato:
26-03-2012
Intro:
I Danmark begynder børn i børnehaveklassen det år, de fylder 6 år. Sådan har det dog ikke altid været, og i andre lande begynder børn langt tidligere i skole. Men hvornår er det rette tidspunkt for læring?
Dato:
09-03-2012
Intro:
Overgangen fra børnehave til SFO og skole kan være svær for mange børn. Og netop her bliver det tværprofessionelle samarbejde mellem SFO-pædagog og lærer så vigtigt. Det understreger lektor på Pædagoguddannelsen København Trine Ankerstjerne.

Forrige Forrige 10 11 12 13 14 15 16 Næste
rss-sfo.gif